luni, 24 februarie 2014

Liderii sunt cititori


Este ABSURD sa crezi ca poti avea succes in SFI daca nu vizitezi SFI Affiliate Center, cel putin o data pe zi si sa citesti ultimile informatii si actualizari. ZILNIC, cel putin, ar trebui sa verifici toate filele din pagina ta de de start ( Alerts, Tips, To-do-list, Tripleclicks, Scoreboard, Ask SC etc). Ar trebui, de asemenea , sa citesti ultimile postari de pe forumul SFI. Daca nu citesti toate sau aproape toate aceste lucruri, clar NU esti serios in ceea ce priveste SFI si prin urmare nu vei avea success.

Sfat: Eu postez de multe ori pe forum, aproape zilnic, inclusiv in weekend. Citind postarile mele, vei obtine MULTE perspective despre companie. Poti usor sa urmaresti postarile mele dand click pe numele meu in forum si apoi pe linkul “ cauta postarile utilizatorului”. Facand asta vei obtine toate postarile mele recente, sortate de la cele noi la cele mai vechi ( pentru a vedea tot continutul unei postari, da click pe titlurile subliniate).
Dar nu va opriti doar la pagina SFI Affiliate Center. Intrati pe net in fiecare zi si inscrieti-va la noutatile in marketing, cititi diverse bloguri de afaceri, etc. Este o multime de informatie acolo si majoritatea 100% gratis datorita internetului. Si, de asemenea, sunt carti din belsug, care iti vor permite sa alergi in cerc in jurul necititorilor lumii. Am inceput sa obtinem si noi cateva din acest carti extraordinare pe Tripleclicks.
Tot ce ai nevoie pentru un viitor mai bun si pentru succes , a fost déjà scris. Incepe si ia si citeste. Este una din cele mai usoare cai de a urca pe scara succesului.
“Invatarea este inceputul bogatiei. Cautarea si invatarea sunt acolo unde incep toate procesele minunate. Cel mai mare progres in viata ta vine atunci cand realizezi ca poti invata tot ce ai nevoie sa realizezi orice iti propui. Asta inseamna ca nu exista limite in ceea ce vrei sa fii, sa ai sau sa faci. “-Albert Einstein
„ Daca vrei cu adevara sa ai succes investeste in tine obtinand cunostintele de care ai nevoie si gaseste-ti menirea. Cand o vei gasi si te vei concentra pe ea si vei persevera succesul tau va inflori.” -Sidney Madwe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu