joi, 10 aprilie 2014

Adevarul despre tine

Esti o persoana cu adevarat buna. Meriti o viata minunata, plina de succes, fericire, bucurie si emotie. Ai dreptul sa ai relatii optime, o sanatate excelenta, un serviciu valoros si o independenta financiara. Acestea sunt drepturile tale prin nastere, lucrurile pe care viata ta este menita sa le includa.Esti nascut pentru succes si pentru a avea un nivel ridicat de stima, respect de sine si mândrie personala. Esti extraordinar;nu a mai existat niciodata o persoana exact ca tine în toata istoria omenirii pe Pamânt. Ai niste talente si abilitati neexploatate absolut extraordinare care, daca ar fi descatusate si puse in aplicare, ti-ar aduce tot ce îti doresti în viata.
Traiesti în cel mai bun moment din toata istoria omenirii. Esti înconjurat de nenumarate oportunitati pe care le poti folosi pentru a-ti îndeplini visele. Singurele limite reale referitoare la ceea ce poti fi, avea sau face sunt
cele pe care ti le stabilesti prin modul propriu de a gândi. Potentialul viitorului tau este, practic, nelimitat.


Marele principiu

Cel mai important principiu mental si spiritual descoperit vreodata este, poate, acela ca devii ceea ce gândesti în cea mai mare parte a timpului. Lumea ta exterioara reprezinta în mare masura o imagine în oglinda a universului tau interior. Ceea ce se întâmpla în exteriorul tau este o reflectare a ceea ce se întâmpla în interiorul tau. Îti poti da seama de starea interioara a unei persoane observându-i aspectele exterioare ale vietii - si nu poate fi altfel.

Gândurile sunt actiuni

Mintea ta este extraordinar de puternica. Gândurile tale controleaza si determina aproape tot ceea ce ti se întâmpla. Pot sa îti mareasca sau sa îti micsoreze pulsul, sa îti îmbunatateasca sau sa îti îngreuneze digestia, sa îti schimbe compozitia chimica a sângelui, sa te ajute sa dormi sau sa te tina treaz noaptea.Gândurile tale te pot face fericit sau trist, uneori chiar într-o clipa. Te pot face atent si concentrat sau distras si deprimat. Te pot face popular sau nepopular, încrezator sau nesigur, pozitiv sau negativ. Gândurile tale te pot face sa te simti puternic sau neputincios, victima sau învingator, erou sau las. În viata ta materiala, gândurile tale te pot face sa ai succese sau esecuri, sa fii prosper sau lovit de saracie, respectat sau ignorat. Gândurile tale si actiunile pe care le declanseaza îti influenteaza întreaga viata. Dar cea mai buna veste o constituie faptul ca toate acestea se afla sub propriul tau control.






http://www.tripleclicks.com/13058283.24

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu