duminică, 23 februarie 2014

TU faci lucrurile sa se intample, nimeni altcineva!


Nu numai ca asta este o regula cheie in SFI, dar o consider ca fiind printre cele mai importante lectii de viata. NIMENI ALTCINEVA nu iti poate oferi succesul. Totul depinde de tine. TU esti “ stapanul destinului tau” si responsabil pentru succesul tau. Punct.

In schimb, nu exista cineva sau ceva care sa te faca un ratat. Nu te ajuta sa dai vina pe economie, pe educatia ta sau orice alta schimbare neplacuta pe care ai avut-o in viata. Facand asta inseamna ca ai mentalitate de victima. NICIODATA SA NU FACI ASTA! Poti sa-ti garantez ca mii de oameni au success in ciuda multor dezavantaje, asa ca, nu mai cauta scuze si nu te mai convinge singur ca tu esti un fel de victima.

Nici iarba nu este mai verde pe cealalta parte. TU ai acum (sau poti obtine) tot ce ai nevoie pentru a avea success. Doar aminteste-ti ca depinde doar de tine si de nimeni altcineva. Atunci, porneste si fa-o.
Acum, pentru cei care probabil gandesc: “bine, e usor de zis, Gary!”…adevarul este ca eu am obtinut ceea ce majoritatea oamenilor ar spune ca este un success extraordinary, dar nu mi-a fost inmanat, de catre nici o forta. Vin dintr-un orasel foarte mic, Nebraska si cu origini foarte modeste. Cand am inceput afacerile, nu aveam nici un fel de educatie in domeniu, nici experienta, nici bani de investit. Si a durat 4 ani lungi( primii doi, muncind la negru cateva ore pe noapte, in timp ce aveam si un job cu norma intreaga), pana sa vad vreun profit. Nu am avut mentori, nici leaderi sau sponsori care sa ma ghideze, nici rude bogate care sa-mi vina in ajutor. Dar am decis ca vreau sa am succes si am avut.

Si am pus in munca fiecare zi din aproape 25 de ani pentru a-mi pastra succesul.

Asa ca…nu e sponsorul tau. Nu e linia ta superioara.Nu e economia. Nu este guvernul. Nu este un plan de compensare. Nu este nici unul din toate acestea sau alte obstacole puse in calea ta. Daca vrei sa ai success, poti ocoli obstacolele, sa treci peste ele, sau pe dedesupt, sau pur si simplu drept prin ele. Succesul este al tau daca il vrei, dar NUMAI TU poti controla asta. Aminteste-ti mereu: “Daca e sa fie, depinde doar de mine!”
“Nu stiu ce imi pastreaza viitorul, dar stiu cine imi pastreaza viitorul.” – Necunoscut

“Mi s-a parut mai usor sa ma imbogatesc decat sa caut scuze.” -Jim Rohn

„Cel care est bun in a gasi scuze, este rareori bun pentru altceva.” -Benjamin Franklin

„Obisnuiam sa spun `lucrurile costa prea mult`. Atunci profesorul meu m-a corectat spunandu-mi: `Problema nu este ca lucrurile costa prea mult. Problema este ca tu nu ti le poti permite.`Atunci am inteles in sfarsit ca problema nu era asta – problema eram eu.” -Jim Rohn

„ Nu astepta pe nimeni altcineva sa iti faca viata grozava. Asta e treaba ta.” – Necunoscut.

http://www.sfi1.biz/13058283.15

Un comentariu: