duminică, 13 aprilie 2014

Un mic ghid pentru publicitate gratuita


Contrar a ceea ce unii ar putea spune, publicitatea gratuită pe internet nu este o pierdere de timp. Multi afiliati SFI au folosit cu succes publicitatea gratuita pentru a-si construi propriile afaceri SFI. Cu toate că, de obicei cere mai mult timp decât alte metode mai costisitoare, atunci când este folosita în mod eficient, publicitatea gratuită poate duce afacerea dumneavoastra la nivelul următor!

Daca pana acum ati folosit publicitatea gratuita si nu a avut rezultatele asteptate, poate ca pur si simplu ati gresit undeva. Acest ghid prezinta modul in care puteti folosi in mod eficient aceasta forma de publicitate pentru a va construi afacerea de succes SFI, pentru a va creste vanzarile si comisioanele.

Inainte de a incepe cu anunturile gratuite

Inainte sa incepi sa postezi anunturi gratuite este recomandat sa iti faci o adresa de email suplimentara. Anunturile gratuite sunt gratuite pentru ca atunci cand vei posta anunturi vei primi acel e„emailuri de confirmare”ca anunturile tale au fost postate. Daca postezi pe retele de anunturi, poti primi zilnic sute de emailuri de confirmare.
Pur si simplu creaza un cont gratuit de mail special pentru a primi aceste emailuri. Apoi, saptamanal, intri si stergi toate aceste emailuri, astfel incat sa nu se umple inbox-ul.
In multe cazuri trebuie sa te inregistrezi si sa confirmi adresa de mail pentru a putea posta un anunt. Utilizati aceeasi parola pentru toate inregistrarile pentru a va o aminti cu usurinta.

De ce ar trebui sa postati anunturile MARTEA la ora 12 PM.

Statisticile sunt foarte importante pentru o campanie publicitara de succes. De exemplu, puteti utiliza statisticile pentru a afla cand este cel mai probabil ca lumea sa va gaseasca anuntul.
In primul rand, haideti sa aruncam o privire pe cateva grafice care afiseaza statistici de pe siteuri personale.
Iata un grafic ce afiseaza fluxurile de trafic pe internet la diferite ore din zi:Acest grafic afiseaza fluxurile de trafic pe zilele saptamanii:


Acest grafic afiseaza fluxurile de trafic pe diferite fusuri orare:


Cand suprapui aceste grafice, vei vedea ca cel mai bine e sa postezi anunturile MARTEA la 12 la pranz, perioada in care cei mai multi oameni vizati sunt activi pe internet. Puteti vedea, de asemenea, ca este o pierdere de timp sa postezi anunturi sambata dimineata la 5. Profitand de aceste informatii va puteti imbunatati rezultatele de 10 ori mai mult.

Ramai focusat!

Incearca sa ramai focusat cand postezi anunturi. Este usor sa fi distras de anunturi de pulbicitate care spun: „ Posteaza 2000 de anuturi aici!”, „Cu acest soft puteti publica anunturi pe 500.000 siteuri, printr-un simplu click!” Veti gasi multe anunturi atractive pe aceste siteuri, deoarece stiu ca sunteti un client targetat.
O regula buna de retinut:
Nu veti gasi niciodata pe cineva care sa faca publicitate pentru publicitate eficienta!
Logic: Daca publicitatea este eficienta ea este folosita de proprietarul insusi.
Softul de transmitere este inutil deoarece el posteaza pe siteuri nevizitate de persoane reale. Toate siteurile bune de anunturi sunt protejate impotriva acestor tipuri de programe de transmitere. Postarea manuala sau cu ajutorul unui program de scriere ca Adwizard, sunt cele mai bune metode(singurele metode).

Cum sa postezi anunturile

Posteaza-ti anunturile in categorii potrivite, daca ai optiunea de a posta in mai multe categorii asemanatoare, fa-o.
Deseori, exista un formular unde trebuie sa completezi URL-ul site-ului tau, uneori poti adauga URL in descrierea anuntului. In orice caz, MEREU sa incluzi URL-ul site-ului. Cand incepi sa postezi anunturi gratuite poti sa o faci fara sa adaugi site-urile in programul ADWIZARD mentionat mai sus ( daca ai ales sa folosesti acest soft). Dar imediat ce statisticile tale arata ca un site iti aduce vizitatori, adauga-l in ADWIZARD sau - cel putin - salveaza si noteaza-ti siteul.
Obiectivul tau este sa gasesti cat mai multe siteuri de anunturi gratuite care sa iti aduca rezultate pozitive. Aceste siteuri vor fi mina ta de aur. Un site care iti aduce un vizitator zilnic sau cel putin la doua zile este un site bun. Nu pierde timpul postand anunturi pe siteuri care nu iti aduc nici un vizitator. Cu timpul vei observa ca, cu cat postezi pe mai multe siteuri si urmaresti rezultatele, cu atat vei gasi siteuri mai bune. Acesta este secretul publicitatii gratuite iar rezultatele vor fi inevitabil mai bune pe zi ce trece. In ce masura, asta depinde de efortul tau.
http://www.tripleclicks.com/13058283.33/pbgw

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu