sâmbătă, 24 mai 2014

Relatii pline de iubire


Relaţiile pline de iubire sunt relaţiile cu oamenii pe care-i iubiţi şi la care ţineţi, persoanele care vă iubesc şi ţin la voi. Ele reprezintă etalonul în ceea ce priveşte felul în care vă descurcaţi cu adevărat, ca fiinţă umană. Cele mai multe momente de fericire şi nefericire din viaţă provin din relaţiile noastre cu alţii - şi aceste relaţii sunt cele care definesc, cu adevărat, calitatea noastră de oameni. O calitate esenţială a unei persoane normale este abilitatea acesteia de a crea si menţine relaţii de prietenie şi intime pe termen lung cu ceilalţi oameni. Esenţa personalităţii voastre se dezvăluie prin felul în care comunicaţi cu ceilalţi şi prin modul în care ei se înţeleg cu voi.
Puteţi măsura oricând starea în care se află relaţiile voastre, printr-un test simplu: râsul. Singura măsură certă a felului în care merg lucrurile este dată de cât de mult se râde într-o familie, sau cât de mult râd doi oameni care sunt împreună. Când o relaţie este cu adevărat fericită, oamenii râd foarte mult când sunt împreună. Când o relaţie se strică, primul lucru care dispare este râsul.
Acest lucru este adevărat si pentru companii. Organizaţiile performante, profitabile sunt acelea în care oamenii râd si glumesc împreună. Ei se bucură unul de altul şi de munca lor. Ei funcţionează bine şi eficient în echipă. Sunt mai optimişti, mai deschişi spre idei noi, mai creativi şi mai flexibili. Obişnuiam să cred că oamenii reprezintă o verigă importantă a oricărei afaceri. Apoi am învăţat un adevăr mare: oamenii sunt chiar afacerea. Mobila şi accesoriile pot fi înlocuite. Produsele, serviciile si clienţii se vor schimba în timp. Dacă, însă, aveţi oamenii potriviţi, compania va continua să prospere.
Singura şi cea mai importantă responsabilitate a conducerii este să asigure armonia şi fericirea angajaţilor, să creeze un climat de optimism, entuziasm şi moral ridicat. Acest „spirit de solidaritate" este calitatea distinctă a tuturor organizaţiilor mondiale de înaltă clasă. Care este relaţia ideală pentru voi? Cu cine ar fi şi cum ar arăta? Dacă aţi putea concepe fiecare relaţie importantă din viaţa voastră, în cel mai mic detaliu, ce aţi dori mai mult - sau mai puţin? Ce aţi putea face, începând de azi, pentru a crea aceste condiţii în viaţa voastră? Dacă nu aveţi o idee clară despre ceea ce doriţi cu adevărat într-o relaţie cu o altă persoană, vă veţi găsi probabil în situaţii pe care nu le-aţi ales voi. In viaţă, problemele sunt aproape invariabil „probleme cu ceilalţi oameni". Ele se află pretutindeni. Problemele cu ceilalţi contribuie în mai mare măsură la destabilizarea liniştii interioare - şi vă subminează sănătatea, mai mult decât oricare alt factor.Din această cauză, unul dintre ţelurile voastre majore trebuie să fie acela de a crea un mediu uman în care să puteţi fi fericiţi, mulţumiţi şi împliniţi. Trebuie să vă examinaţi relaţiile, una câte una, şi să dezvoltaţi un plan pentru a face ca fiecare în parte să fie plăcută şi satisfăcătoare. Numai atunci când veţi avea control asupra relaţiilor voastre şi ele se vor desfăşura armonios, vă veţi putea focaliza gândurile spre autoexprimare şi autorealizare, care vă permit folosirea întregului vostru potenţial.


http://www.tripleclicks.com/13058283.27/pbgw

Un comentariu:

  1. Super fain articolul!
    Felicitari!!!!
    Tema iubirii a suscitat intotdeauna interesul meu si al majoritatii oamenilor! Imi place mult.
    Te astept sa mai vii si pe blogul meu, care trateaza acceasi tema superba, vasta si miraculoasa, dragostea: http://www.totusi-iubirea.blogspot.ro/
    Inca o data, felicitari, din tot sufletul!

    RăspundețiȘtergere